John Wick'in Oyunu Geliyor

Thomas Was Alone'un yapımcılarından...

Günün birinde Thomas Was Alone ile John Wick'i aynı cümle içinde kullanacağımız aklınıza gelir miydi sevgili Oyungezerler? Demek ki herşey mümkünmüş :) Thomas Was Alone'un yapımcısı Bithell Games (Mike Bithell), John Wick Hex adlı bir oyun üzerinde çalışmaktaymış.

Söz konusu John Wick olunca pek çok kişi bir aksiyon oyunu bekliyor olabilir. Ama videodan da görüldüğü üzere, "aksiyon odaklı bir strateji oyunu" John Wick Hex. Görsel tarzı gayet uygun görünüyor. Oyunda, John Wick evreninde geçen yeni bir hikaye anlatılacağı ve oyuncuların oyunda ilerledikçe yeni silahlar, kostümler ve yerler açacakları söyleniyor.

Oyunun yayıncısı Good Shepherd Entertainment, paylaştıkları duyuruda "Oyuncular her bir hareketlerini, her bir saldırılarını, bedelini ve karşılaşabilecekleri sonuçları hesaba katarak yapmak durumunda" diyor ve ekliyorlar: "John Wick Hex'teki her bir hareket filmlerden bir sahne gibi ve her bir çatışma ilerleyişinize katkı sunarken stratejinizi çok dikkatli düşünmenizi gerektirecek"

John Wick Hex de PC versiyonu Epic Games Store'a özel olarak çıkacak oyunlar arasına adını yazdırmış durumda; ayrıca konsollar için de çıkacağını not edelim. Oyunun ne zaman çıkacağı henüz ilan edilmese de çok fazla beklemeyeceğimizi umut ediyor, yeni duyuruyu merakla bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Decypher
9 Mayıs 2019 14:26

Aksiyon da güzel olurdu ama bu da hoş görünüyor.

Parolamı Unuttum