John Williams, Obi-Wan Kenobi Dizisiyle Geri Dönüyor!

Şu an mutluluktan yüksek zemindeyim

Star Wars ile ilgili sevdiğim çok fazla detay var ve bunların çoğu filmlerden değil. Ancak filmlerle bu kadar özel bir bağ kurulmasını sağlayan birkaç temel unsurdan birisi kesinlikle müzikler. Büyük usta John Williams'ın elinden çıkan o muhteşem film müzikleri duşta, yürüyüşte, bilgisayar başında kısacası her yerde dillere pelesenk olmuş vaziyette. 

Disney+ ile birlikte Star Wars dizileri de mutluluk vermeye devam ederken şahane bir haber daha aldık. Uzun zamandır beklediğimiz Obi-Wan Kenobi dizisinin müzikleri bizzat John Williams tarafından yapılacak. Eh, tarihin en büyük Jedi ustalarından birisine de John Williams'tan başkası yakışmazdı zaten. Şu ana kadar diziden gelen her haber hem hikayenin hem de atmosferin daha da epik bir hal almasını sağlıyor.

Obi-Wan'ı ilk kez 1977 yılında düz Star Wars adıyla vizyona giren sonradan dördüncü bölüm olarak A New Hope ismini alan filmde görmüştük. Dizi de A New Hope'un 45. yılında filmin ilk vizyon tarihi olan 25 Mayıs'ta yayınlanmaya başlayacak. Yani çıkış tarihi bile tüyleri diken diken edecek cinsten. Darth Vader'ın geri dönüşü, Kenobi'nin trajik hayatı derken 25 Mayıs'ı beklemek için çok fazla nedenimiz var. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum