Joker Filminde Joaquin Phoenix'in Makyajı Belli Oldu

Todd Phillips'in çekeceği Joker filminde, Joaquin Phoenix'in makyajlı fotoğrafları ortaya çıktı. 

Joaquin Phoenix'i makyajsız halde Joker rolünde görmemizin üzerinden çok zaman geçmemişti. Tam da role çok yakışacak, suçun palyaço prensini layığıyla oynayacak derken Todd Phillips ve Warner Bros'dan yeni görseller geldi. Önce Warner Bros, Twitter hesabından bir görüntü testi paylaştı. Ardından filmin yönetmeni Instagram hesabından aynı içeriği paylaştı. 

 Paylaşımda kamera testi yazdığı için muhtemelen Joker'in son hali bu şekilde olmayacak. Yine de şu videodan ve çıkan fotoğraflardan anladığımız üzere bu filmde Joker daha fazla palyaçoya benzeyecek. Diğer filmlerdeki görüntüsünün aksine bu kez cidden "suçun palyaço prensi" olacak gibi duruyor. Genelde gördüğümüz Joker portresi ise, bize bir pandomimciyi çağrıştırıyordu. Belki Joaquin Phoenix'in Jokeri de ilerleyen zamanlarda o hale gelecektir ama şu an için eldeki görüntü bu. 

Warner Bros'un yaptığı açıklamaya göre film, Joker merkezli bağımsız, orijinal ve daha önce yapılmamış bir çalışma. Filmin yönetmeni Todd Phillips'in Arthur Fleck açıklaması ise; "Arthur(Bildiğimiz Joker'in filmdeki adı) toplum tarafından göz ardı edilmiş bir isim. Sadece cesur bir karakter çalışması değil aynı zamanda geniş kapsamlı bir hikayesi olacak" şeklindeydi. Şöyle bir bakınca, Joker'in kendi filminin olması biraz tuhaf geliyor. Senelerce gizem üzerinden yürüyen Joker'in orijin hikayesini beyazperdede görecek olmak ilginç. 

Son gelen bilgilere göre Joker filmi 1980'lerde geçecek. Joaquin Phoenix'in yanı sıra, Brett Cullen, Zazie Beets, Frances Conroy ve Robert de Niro gibi isimleri de kadrosunda barındıracak. Daaha önce Thomas Wayne (Batman'in babası) rolü için düşünülen Alec Baldwin yerine de bu rol için Brett Cullen seçilmişti. Şimdi filmin çekimlerinin bitmesini, daha fazla görselin gelmesini ve filmden önce en önemlisi tatmin edici bir fragmanı izlemeyi bekleyeceğiz. Joker gibi ikonik bir karakter umarım ki beyazperdede bizim yüzümüzü güldürmeyi başarır. Aksi taktirde Warner Bros - DC ortaklığı elindeki en büyük malzemelerden birisini daha çöpe atmış olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum