Joker Filminden İkinci Fragman Yayınlandı!

Bu film ya batacak, ya çıkacak

Todd Phillips'in yazıp yöneteceği Joker filminden yeni bir fragman yayınlandı. Başrolünde Joaquin Phoenix'in yer alacağı filmin yeni fragmanı heyecanı daha da yukarıya çıkarmayı başarıyor. Özellikle Arthur Fleck'in Joker'e dönüşme aşamasında yaşadıklarını izleyince filmle ilgili büyük beklentilere kapılmamak elde değil. 

Ayrıca fragmanda ilk kez Arthur, kendisine Joker denilmesini istiyor. Robert de Niro'nun canlandıracağı Murray Franklin ile Brett Cullen'ın canlandıracağı Thomas Wayne karakterleri de yine filmde çok önemli bir yere sahip olacak gibi gözüküyor. 4 Ekim'de vizyona girecek olan Joker için, büyük bekleyiş sürüyor. Bence bu filmin orta karar olma ihtimali yok, tıpkı Joker'in kendisi gibi uçlarda olacak. 

YORUMLAR
ocelot1789
30 Ağustos 2019 02:47

0:17 saniyede bir ağlamaklı yüz ifadesi var ya... İşte öyle bir kaç sahne daha olursa kesinlikle Oscar geliyor. milisaniyelik ruh hali değişikliklerini çok güzel yansıtan bir oyuncu kendisi.

zZzZ
29 Ağustos 2019 02:53

yıllar sonra sinemaya gideceğim. umarım değecek çok heyecanlıyım.

Mehmet
29 Ağustos 2019 01:57

batmaz bu. cok güzel olacak

erzurumisalim
28 Ağustos 2019 21:21

 ilk fragmanı izledim bu fragmanı izlemicem çünküsü joker den beklentim yüksek fragmanı izleyince film den tadım biraz kaçıyor..olacak olacak..BvS den sonra DC film lerini sinema da izlemeye gitmemiştim ama buna gidicem

Parolamı Unuttum