Advertisement

Joker'in Devam Filmi Lady Gaga'lı Bir Müzikal Olabilir

Yeteri kadar inanmak istemezsek belki gerçek olmaz

Joker filmi 2019 yılında vizyona girdiğinde 50 milyon dolar civarında bütçesi ve anlatacak pek acayip bir hikayesi vardı. Todd Phillips'in yönetmenliğiyle birlikte yıldızlaşan Joaquin Phoenix sayesinde epey başarılı bir Joker hikayesine tanıklık ettik. Aradan yaklaşık üç yıl geçti ve Warner Kardeşler Joker'e devam etme kararı aldı. Tam Todd Phillips ve Phoenix geri dönüyor, acaba mı derken gündeme bomba gibi bir haber düştü ve tüm acabalar yerini neden ve niçin sorularına bırakmaya başladı. 

İlk olarak The Hollywood Reporter'ın duyurduğu habere göre Joker'in devam filmi bir müzikal olacakmış sevgili Oyungezerler. Haberler bununla da sınırlı değil Joker'in devam filminde Harley Quinn olarak da Lady Gaga'yı izleyebiliriz. Gerçi şahsen ben filmin adı olan "İki kişilik delilik" başlığını görünce Harley'in olaya dahil olacağını tahmin etmiştim. Ancak bu şekilde olacağını rüyamda görsem "benim rüyaların saçmalık seviyesi" minvalinde bir tweet atar geçerdim. İlk filmin gişede kendine has atmosferiyle birlikte bir milyar doları devirmesi Warner Kardeşleri de çok kişilik bir deliliğe itmiş olabilir, ya da belki de zaten deliydiler... Bilemiyorum. 

Harley Quinn rolü için Lady Gaga'ya resmi teklifte bulunan stüdyo eğer olumlu cevap alırsa tarihin en tuhaf devam filmlerinden birisine doğru yol almaya başlayacağız. Joker'i müzikal yapmak ilginç bir fikir olabilirdi ama ilk filmin tonundan sonra böyle bir yola gitmek zaten ne gerek vardı diye sorgulanan bir devam filmi için epey garip bir seçim. Joker ve Harley'in iki kişiyle başlayan ve muhtemelen film sonrası milyonlara sirayet eden deliliklerini görmek için detayları merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum