Advertisement

Joker'in Devam Filmi Resmiyet Kazandı!

Folie a Deux

Warner Bros içerisinde yeni bir dönemin başlamasıyla birlikte gündeme ilk düşen haber Joker'in devam filmiydi. Ortada çok fazla bilinmeyen vardı. Lakin görünüşe göre tüm bu muamma yerini stüdyo adına güzel haberlere bırakmış. Yönetmen Todd Phillips, Instagram hesabından paylaştığı görsellerle birlikte hem ikinci filmin senaryosunun bittiğini duyurdu hem de Joaquin Phoenix ile tekrar anlaşıldığının sinyallerini verdi. 

Devam filminin adı olarak seçilen Folie a Deux adını psikiyatrik bir sendromdan alıyor. İki kişilik delilik anlamına gelen sendromdan mustarip kişiler genelde iki veya daha fazla kişi olmak üzere kendilerine ait bir yanılsamalar dünyasına kapılıyorlar. Bu isim tercihi doğal olarak akıllara "acaba Joker'in yeni bir yardımcısı mı olacak ve bu yine, yeniden Harley Queen mi olacak?!" sorularını getiriyor. 

Phillips'in paylaştığı gönderide ayrıca Joaquin Phoenix'i de senaryoyu okurken görüyoruz. Bu da demek oluyor ki Oscar ödüllü oyuncu devam filmi için ikna edilmiş. Warner cephesinden gelen diğer haberler DCEU'nun geleceğinde de Todd Phillips'in vizyonunun hakim olacağını belirtmişti. Bakalım Joker'in iki kişilik deliliğinden sonra DCEU'da da bir delilik rüzgarı (gerçi mihenk taşı Batman olan bir evrende akıl sağlığından bahsetmek ne derece mantıklı, orası ayrı bir tartışma konusu) esecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum