Jon Bernthal, Punisher Dışında Da Marvel Rollerine Açık

Wolverine için yine çok uzun

Punisher karakteri farklı şekillerde ekrana taşındı. Netflix dizisi öncesi sinema filmleri vardı daha sonra Daredevil ikinci sezonuyla birlikte belki de ekran tarihinin en iyi Frank Castle performansını izledik. Netflix bu fırsatı kaçırmadı ve Jon Bernthal'e solo bir dizi yaptı. Disney+'nın ortaya çıkması, Netflix'in Marvel dizileriyle yollarını ayırması derken bir anda Punisher da boşta kaldı. Şimdi tüm Marvel karakterleri MCU'ya dönmeye hazırlanırken Jon Bernthal'in önünde de pek çok yol var.

Kendisini Punisher olarak çok beğensek de yeni dönemin neler getireceğini bilmiyoruz. Wolverine rolü için sıkça adı geçen Bernthal, kariyer planları ve potansiyel Marvel dönüşü ile ilgili konuştu;

"Bakın benim sıradaki işimi yaparken belirli kriterlerim var. Hikaye beni çekiyor mu? Kimlerle birlikte çalışacağımı? Filmi yapan kişi benim çalışmak için can attığım birisi mi? Ne olursa olsun tüm bunlara bakmadan bir adım atmam. Marvel sorularını çok iyi anlıyorum çünkü çok fazla insan için süper önemli şeyler. İnsanların gerçekten sevdiği karakterler ve ben buna büyük saygı duyuyorum. Ancak şunu tekrar söyleyeceğim. Frank Castle benim iliklerime kadar işledi. Her şeyin ötesinde ben bir baba ve kocayım. Frank'in yerine kendimi koyduğum zaman eğer sevdiklerim elimden alınırsa benzer şeyler yapabilirim. Onunla empati yapıyorum. Ayrıca asker topluluğu ile de derin bir bağım var. Oradaki insanlara çok büyük saygı duyuyorum bu yüzden Punisher benim için çok özel bir yere sahip. Bunun dışında önüme ne gelirse bir tartıya koyacağım ve eğer yoluma bir şey çıkarsa gerçekten minnettar olacağım.

Punisher ile bu kadar bağ kurmuş ve hayranların gözünde özdeşleşmiş bir karakteri yeni bir rolde görmek epey tuhaf olabilir. Ancak Chris Evans'ın Human Torch (Johnny Storm) sonrası Captain America ile yaptıkları da ortada. Lakin çizgi romanlarda 160 olan Logan'ı önce 191 boyundaki Hugh Jackman sonra da 180 boyundaki Bernthal'in oynaması bana hala garip geliyor. Bakalım oyunlar ve çizgi romanlarda yeniden popülerliğini kazanan Wolvie'yi yeni dönemde canlandırması için Disney kimi seçecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum