Jon Bernthal, Punisher Rolüne Geri Dönüyor!

Günün en müthiş haberi

Hepimize Netflix üyeliği aldıran diziler arasında eminim Daredevil ve Punisher ikilisi bulunuyordur. Her iki dizi de sadece konuları ve konuları işleyiş şekilleri değil, inanılmaz oyuncu tercihleri ile dikkat çekmişti. Özellikle Jon Bernthal ve Frank Castle ikilisinin artık ayrılamaz bir ikili olduğunda hemfikir olabiliriz diye düşünüyorum.

İşte bu sebeple de bu haberi sizlerle paylaşmak beni çok mutlu ediyor. Jon Bernthal, Punisher rolüne bir kez daha dönecek. Daredevil: Born Again isimli 18 bölümlük yeni dizide, as kadronun bir kez daha birleştiğini göreceğiz. Disney+'da yayınlanacak 18 bölümlük dizide Charlie Cox - Daredevil ve Vincent D'Onorfio - Wilson Fisk ikilisi de karşımıza çıkacak.

Mutluluktan baygınlık geçirmeden önce kötü haberleri de buraya iliştirelim. Serinin güzel mi güzel Karen Page'i Deborah Ann Woll ve Matt Murdock'ın ortağı Foggy Nelson rolündeki Elden Henson kadroda bulunmuyor. Dizinin kısa süre içerisinde çekim sürecine başlayacağını da belirtelim. Fakat kendisini ancak 2024 yılında görebileceğiz.

YORUMLAR
DrKllr
8 Mart 2023 14:35

O zaman çal bir Frank's Choice, keyfimiz, kederimiz yerine gelsin. 

Parolamı Unuttum