Jun Kazama Çeyrek Asır Sonra Yeniden Tekken'e Dönüyor

Dile kolay, tam 27 yıl

The Game Awards fragmanlarından bahsedip de Tekken 8'e yer vermemek olmaz. Tören sırasında gösterilen yeni Tekken 8 fragmanı özellikle de sürpriz sonuyla serinin hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Çünkü Jun Kazama, Tekken 2'den beri ilk kez bir Tekken oyununda oynanabilir karakter olarak karşımıza çıkacak! Jun Kazama, Jin Kazama'nın annesi ve Jin'in babasını kurtarmayı başaramayınca onu tek başına büyütmüş bir kadın. Kendisini diğer bazı oyunlarda cameo olarak görmüştük, Tekken Tag Tournament oyunlarında da vardı ama onlar ana seri oyunu değil tabii ki. Zaten onları saysak bile en az 10 yıldır oynanabilir karakter olarak görmediğimiz bir isimdi kendisi.

Fragmanda çok sayıda eski dövüşçüyü de görüp mest oluyoruz. Paul sakal bırakmış, King her zamanki gibi süper, Law, Lars ve Jack-8 de oldukça iyi görünüyorlar.

Fragmana eşlik eden cümle de oyunun teması hakkında çok şey anlatıyor aslında. "Baba. Oğul. Anne. Bu ailenin bir araya gelişi çok patlayıcı olacak. Tekken 8 eski garezleri yeni nesle taşıyor - Kazuya, Jin, Paul, King, Law, Jack-8 ve Jun Kazama'nın dönüşü" diyor metinde.

Henüz çıkış tarihi olmayan Tekken 8, PC, PS5 ve Xbox Series için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum