Jurassic Park: Survival'da 1993 Tarihli Filmden Mekanları Da Gezebileceğiz

Yenilerine ek olarak

1993 tarihli Jurassic Park tüm zamanların en sevilen filmlerden biri olarak kabul ediliyor ve oldukça da sıkı bir hayran kitlesi var. İşte bu hayran kitlesinin artık Jurassic Park: Survival'ı beklemek için bir sebepleri daha olacak: Isla Nublar'daki çoğu tanıdık mekan oyunda yer alacak.

Geçen yıl Game Awards'ta duyurulan Jurassic Park: Survival, Saber Interactive'in Universal işbirliğiyle geliştirdiği tek kişilik bir aksiyon macera oyunu ve oyunun hikayesi filmden günler sonrasını konu alıyor.

Duyuru fragmanında Dr. Maya Joshi'yi kaçarken T-Rex ile burun buruna gelirken görmüştük.

Şimdi ise oyundan az da olsa yeni bilgiler geldi. Universal Products and Experiences yapımcısı John Melchior ve Saber Interactive kreatif direktörü Oliver Hollis-Leick, oyun hakkında IGN'e konuştular. Filmdeki olayların ardından adanın nasıl göründüğüne karar vermek için çok sıkı çalışmışlar. "Kesin olan bir şey var, o da adanın da en az karakterler ve dinozorlar kadar hikayenin bir parçası olduğu" diyor Melchior.

Maya bir süper kahraman veya süper insan değil, dolayısıyla sürekli olarak hayatta kalma savaşı verecek. Adadaki ölümcül tehditlere karşı hem zekasını, hem de sabrını kullanması gerekecek. Oyunda bazı yeni 'özel' dinozorların da bulunabileceği söyleniyor.

Jurassic Park: Survivor'ın çıkış tarihi belli değil ama bu yıl içerisinde çıkmayacağını biliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum