Jurassic World 3'te Tüm Karakterler Geri Dönüyor

Chris Pratt çok heyecanlı

Jurassic Park filmleri bir döneme damgasını vurmuş ve çoğu insanda dinozorlar üzerinde bir merak duygusu uyandırmıştı. Aradan çok uzun zaman geçti ve seri Jurassic World ismiyle devam ediyor. Bu süre zarfında çok sayıda oyuncuya ev sahipliği yapan filmlerin World dönemindeki yıldızı ise Chris Pratt, başarılı aktör yeni film için epey heyecanlı. 

Variety'e konuşan Chris Pratt, "Size çok fazla şey anlatamam ancak şunu söyleyebilirim ki bu sefer yaptığımız iş aklınızı kaçırmanıza neden olacak, yapılmışlar arasında en büyüğü ve en iyisi olacak. Hiçbir masraftan kaçınmadılar ve herkesi geri getirmeyi başardılar. Evet çok uzun zaman bir sır sakladım. Ben bu filmler içinde profesyonel bir sır tutucuyum." diyerek bu zamana kadar Jurrasic markası altında izlediğimiz herkesin filmde olacağını belirtmiş. Epey geniş kadrolu ve Pratt'ın demesine göre bomba gibi bir film geliyor. 

Filmin yönetmeni Colin Trevorrow da orijinal kadronun geri dönmesiyle ilgili konuştu: "Bizim Ellie, Malcoolm ve Grant'ın neden aynı gün parka gittiğine ve o gün olayların neden olduğuna bir anlam getirmemiz gerekiyordu. Sıradaki filmde tüm eski karakterler hikayenin organik birer parçası olacak. Emily Carmichael ve ben bu yüzden bu filme Jurassic Park 6 diyoruz. Burada yapmanız gereken doğru soruları sormak, bu insanlar kim? Onlar, yaşadıkları bu yeni dünyada neler yaptılar ve tarihin bir parçası olmak konusunda ne hissediyorlar?"

Hem Jurassic Park ile filmlere hayranlık duyanlar hem de yeni nesil filmlerle seriyi sevenler için Jurassic World 3 tam anlamıyla bir kaynaşma filmi olacak. Geniş kadrosu ve büyük dinozorlarıyla yeni film büyük aksiyon vaat ediyor. Yönetmen Colin Trevorrow'un tabiriyle Jurassic Park 6, 11 Haziran 2021'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum