Jurassic: World Dominion, Netflix'in Camp Cretaceous Dizisine Bağlanacak

Yer gök dinozor olacak

Jurassic Park serisi 1990'lı yıllara damga vurmuştu. Her ne kadar 2001 yılında vizyona giren ilk serinin üçüncü filmi beklentileri karşılamasa da 2015 yılında Colin Trevorrow'un yönettiği Jurassic World serisi başlamış oldu. Bu filmi 2018 yılınıda Fallen Kingdom takip etti ve önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Dominion ile yeni üçleme sona erecek. Yani en azından sinematik anlamda. Netflix'te yayınlanan animasyon dizi Jurassic World: Camp Cretaceous doğrudan hikayenin bir parçası olarak karşımıza çıkacak.

Dominion filmini de yönetecek olan Colin Trevorrow 2022 yılında vizyona girecek filmin sadece diğer Jurassic World filmlerini bağlamakla kalmayacağını aynı zamanda Dominion'da gerçekleşecek olaylarla direkt bir bağlantı içerisinde olacağını söyledi. "Benim için önemli olan şey yazarlarımızın Camp Cretaceous'u genişletmeye devam etmesi. O kendine ait bir dizi ve kendi hikayesi var. Ancak bu yeni sezonda eğer daha fazla şansımız olursa daha geniş bir hikaye anlatmak istiyoruz. İnsanları bilgilendirmek istiyoruz, hatta Dominion bile bu keşiflerin parçası olacak. Bu durum beni gerçekten heyecanlandırıyor." diyen Trevorrow, animasyon diziden oldukça umutlu.

Camp Cretaceous'un ikinci sezonu Isla Nulbar'dan ayrılan karakterlerin başına gelen olayları ekranlara taşıyacak. Netflix'in böylesine bir diziye sahip olması oldukça heyecan verici. İkinci sezon yarın yayınlanacak. Trevorrow'un bahsettiği üçüncü sezon ise henüz resmi bir yayın tarihi yok. Ancak yönetmenin bu açıklamalarından yeni sezonun onay aldığını görebiliyoruz. 10 Haziran 2022'de vizyona girecek Dominion'un ardından bakalım ne zaman yeni bir Jurassic filmi izleyeceğiz? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum