Just Cause 3'e Çok Oyuncu Desteği Getiren Mod Artık Steam'de

Artık Steam entegrasyonunun keyfini çıkarabilirsiniz

Just Cause 3 oynuyorsanız bunu gayet iyi biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için kısaca özetlemek gerekirse oyunun çok oyuncu desteği yoktu. Oyunun geliştirici ekibinden bu yönde bir çalışma gelmeyince de oyunun hayranları duruma el atmışlardı ve bir ekip Ocak ayında Nanos JC3: MP ismiyle oyuna çok oyuncu desteği eklemişti. İşte bahsi geçen bu modun ismi değişti ve Steam üzerinden sunulmaya başlandı. Yeni isim çok daha anlaşılır olmuş: Just Cause 3 Multiplayer Mod

Yayınlanan bu modun versiyon numarası 1.0 olsa da geliştirici ekip modun henüz final halini almadığını ve bundan sonraki hedeflerinin yazılımın temellerini elden geçirerek gelecek güncellemelerin daha hızlı yapılmasını sağlamak olduğunu açıklamış. Bu sayede hem modun çok daha stabil bir hal almasını sağlayacak, hem de yazılımdaki bazı gereksiz kısımlarda düzeltmeler yaparak çakılmaların ve hataların önüne geçeceklermiş.

Steam üzerinden yayınlanan 1.0 versiyonu yeni bir arayüze sahip ve daha önceki versiyonların aksine doğrudan Steam üzerinden arkadaşlarınızı davet edip katılmanızı sağlayabiliyor. Steam entegrasyonu gayet başarılı olmuş. Ekip modu GitLab açık kaynak merkezi üzerinden de sunduğu için gördüğünüz hata veya eksiklikleri kolayca bildirebilmeniz de mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum