Just Cause 3’ün NPC’leri Bile Çılgın

Rico’yu boşuna suçlamışız meğer

Just Cause 3’ü oynayanlar (ya da videolarını izleyenler) anti-kahramanımız Rico’nun Medici adlı adayı nasıl iki dakikada silahlarıyla, bombalarıyla ve roket atarlarıyla tam kaosa sürüklediğini iyi bilir. Tabiri caizse cenneti cehenneme çevirir, ada halkının sakin ve huzur dolu hayatını zehir eder.

Ama işin aslı sahiden de öyle mi dersiniz? ThingsWePlay adlı Youtube ekibi de aynı soruyu merak etmiş olacak ki hiçbir şey yapmadıkları takdirde ada halkının nasıl bir yaşam sürdüğünü görmeye karar vermişler. Böylece Rico’yu bir caddenin ortasına yerleştirip beklemeye başlamışlar.

Sonuç? Hemen aşağıdaki videoda…

Gördüğünüz üzere ada halkı tam 1 dakika 34 saniye içerisinde ortalığı darmaduman ediyor. Eh, diğer açık dünya oyunlarına baktığımızda bunun o kadar da şaşırtıcı bir şey olduğunu söyleyemeyiz aslında. Saint Row’da kendimi kaç kez sebebini bilmediğim bir çatışmanın ortasında bulduğumu ya da Grand Theft Auto oynarken aracımı uslu uslu sürmeme rağmen kaç defa gözümü hastanede açtığımı ben bile unuttum.

Yine de Medici halkının ortalığı bu kadar kısa sürede böylesine karıştırdığını görmek ilginç doğrusu. Siz ne dersiniz? Sizin de böyle anılarınız var mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum