Just Cause Filmi, John Wick'in Yazarına Emanet

Oyun filmleri pek tutmaz ama hadi hayırlısı

Bildiğiniz gibi Just Cause oyun serisinin film adaptasyonu yolda, geliyor ve filmle ilgili oldukça olumlu gelişmelerin de yaşandığını söyleyebiliriz. Son gelen haberlere göre film John Wick markasının yaratıcılarıyla çalışacakmış. Constantin Film tarafından hazırlanacak olan film, John Wick'in yaratıcısı olan Derek Kolstad'ı yazar olarak kadrosuna katmış. Yine Constantin Film'in önemli isimlerinden Robert Kulzer de filmin yapımcıları arasında yer alacak. 

Şu an için oyun serisinin dört oyunu var ve Just Cause 4'ün piyasaya sürülmesinin ardından çok uzunca bir zaman geçmedi. Oyun serisi Avalanche Stüdyoları ile Square Enix'in ortak çalışmaları sonucu ortaya çıkmıştı. Rico Rodriguez isimli ana karakterin etrafından şekillenen oyunun senaryosu aslına bakılırsa sinemaya uygun gözüküyor. Hatta ne zaman Just Cause oyunu oynasam aklıma Michael Bay filmleri geliyor. O kadar patlama ve aksiyon arasında devasa bir açık dünyada bir şekilde eğlenmek mümkün oluyor. Bakarsınız filmin yönetmen koltuğunda gerçekten Michael Bay oturur, hiç belli olmaz. 

Filmin kadrosunda kimleri barındıracağı ise henüz belli değil. Vizyon tarihi de henüz açıklanmış değil ama 2020 yılı içerisinde filmin çekimlerine başlanılması tahmin ediliyor. Sony'nin de oyun filmleri ve dizileriyle karşımıza çıkacağını duyurmasının ardından, sahne artık video oyunları uyarlamalarının olacak gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
23 Mayıs 2019 01:40

Bu oyun sadece aksiyonuyla bilinen bir oyun, ama film dediğin hikayesi ile anılır full aksiyon olmasıyla değil.Oyun gibi değil ki sırf aksiyon yaptığın için zevk alasın.Neyse büyük ihtimal klişe de olsa bir hikayesi olacak ama filmin büyük çoğunluğu da oyundaki gibi aksiyonu olacaktır.

Mico
22 Mayıs 2019 22:06

Film dediğin hikâyeli olur, ama bu hikâyesiz. Büyük ihtimal eleştirilecek bir şeyi olmayacağı için, tutabilir. Ama yine de sanmıyorum :)

Mehmet
22 Mayıs 2019 16:07

Oyun filmleri tutmaz, bu hayli hayli tutmaz.

Parolamı Unuttum