Justice League, Warner Bros.'u Zararlı Çıkaracak Gibi Gözüküyor

Hem de az buz değil. Tahminler yüz milyonu bulabileceği yönünde.

 DCEU'nun bir türlü beli doğrulmuyor sevgili Oyungezerler. Baran ve Emre ile Justice League'i izledik ve hatta bir inceleme videosu bile çektik. Filmi tüm eksiklerine ve teknik hatalarına rağmen beğendik. Ancak belli ki bu konuda biraz yalnız kalmışız, zira filmin açılış haftası ekonomik açıdan beklenenin altında geçti.

Forbes'taki uzman değerlendirmelerine bakarsak film genel olarak beklenin altında seyredecek ve Box Office'te Warner Bros.'un yüzünü güldürmeyecek gibi gözüküyor. Rob Cain'in değerlendirmesine göre 50 ile 100 milyon dolar arası bir zarar öngörülüyor. Gelecekteki DCEU filmlerinin kaderi büyük oranda Justice League'e bağlıydı ve filmin gişede çakılması demek gelecek DC kahraman filmlerinin zora girmesi anlamına geliyor.

Justice League Filminde Gözden Kaçan 7 Detay

Justice League'in Box Office'te, açılış haftasında yerel pazarda 110 milyon dolar gişeye ulaşması hedefleniyordu. Ancak film 94 milyonda kaldı. Küresel gişe de Warner Bros.'un yüzünü güldürmüyor ve hedefin neredeyse %40 kadar gerisinde kaldılar. 

Batman'i The Flash'ın Filminde Göreceğimiz Kesinleşti

Bununla birlikte DCEU'da Flashpoint filmi için çalışmalar tam gaz devam ediyor ve hatta filmde Batman'in yer alacağı da kesinleşti. Tabii hangi Batman'i izleyeceğimizi henüz bilemiyoruz. Bir sonraki DCEU filmi Aquaman olacak, ancak bu filmin vizyon tarihi 21 Aralık 2018 olarak açıklandı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum