Justice League, Yeni TV Fragmanında The Flash'ın Ekmeğini Yemeye Devam Ediyor

Bu ne biçim Barry Allen?

Vizyon tarihine sayılı günler kala Justice League son videolarını paylaşmaya devam ediyor. Filmin en komik karakteri olacağı tahmin edilen The Flash'in yer aldığı son Televizyon spotu bizi bu konuda yanıltmıyor.

Marvel Sinematik Evreni sağ olsun bizleri aksiyon filminden çok komedi filmi izlemeye alıştırdığı için artık süper kahraman filmleri komiklik üzerinden değerlendirilir oldu. Eh, bu da ne yazık ki DC'yi de etkiliyor ve belki de Batman'den sonraki en ciddi süper kahraman olan Barry Allen'nın bir şebek haline geldiğini görüyoruz. Aslında Barry yerine Wally West kullanmış olsalar bu problem olmaz, karakter de çizgi romana sadık olurdu. Kocaman bir yazık demekten başka yapacak bir şeyimiz yok...

>Justice League'in IMAX Afişi Harika Olmuş!

Özellikle Thor: Ragnarok'un G.O.R.A'dan hallice olması şu an çizgi roman okurlarını biraz endişelendirmiş durumda. Sonuçta Thor'un en ciddi hikayelerinden biriydi ve olabilecek en komik ve renkli şekilde sunuldu. Darkseid'ın ordusunun Dünya'yı ele geçirmesini anlatacak Justice League filminin de o şekilde olmasından endişe ediliyor.

Neyse ki Iris yok değil mi?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum