Justice League'in Snyder Cut Versiyonu HBO Max'ta Yayınlanacak

Büyük bekleyiş son bulacak

2017 yılında vizyona giren Justice League filmi için işler hiç yolunda gitmemiş ve film hem gişede hem de yorum bazında neredeyse dibi görmüştü. Ancak çok sayıda DC hayranı filmin orijinalinde oldukça iyi olduğunu ve Zack Snyder'in çekimlerinin çoğunun filmde yer almadığını düşünüyordu. Yaşanan oldukça hazin olayların ardından görevi bırakan Snyder'in yerine gelen Joss Whedon bazı yeni çekimler yapmış ve filmin düzenlenme görevini üstlenmişti. O günden bu yana hayranlar büyük bir ilgiyle filmin "Snyder Cut" versiyonunu bekliyor.

Büyük bekleyiş son buldu ve Zack Snyder, evrenin Superman'i Henry Cavill ile birlikte katıldığı video konferansta Snyder Cut'ın HBO Max üzerinden yayınlanacağı müjdesini verdi. Haber daha sonra HBO Max ve DC'nin resmi sosyal medya hesaplarından da duyuruldu. Filme 20 ile 30 milyon dolar arasında ek bütçe gerekecek.

Filmin 2021 yılında HBO Max'ten yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Film için karantina sürecinin ardından bir takım yeni sahnelerin çekileceği de gündemde var. Tabii rolü kesinlikle bırakan Ben Affleck'in geri dönüp, dönmeyeceği de henüz belli değil.

Ayrıca gündemdeki en yoğun söylentilerden birisi de filmin yeni halinin yaklaşık dört saat süreceği ve bu yüzden HBO'nun filmi altı parçaya bölüp dizi olarak yayınlayacağı. Aslında olası bir dört saatlik versiyonun film yerine dizi olması epey mantıklı gözüküyor. Hem HBO Max'ın mentalitesine de daha uygun gibi gözüküyor. Dizi ya da film olması fark etmeksizin sonunda yıllardır beklenen Snyder Cut'a kavuşacağız.

YORUMLAR
Serdar_Berk
21 Mayıs 2020 22:52

Bunu duyduğuma gerçekten sevindim! Sadece şunu merak ediyorum: Ya gerçekten insanların umduğu gibi Snyder'ın filmle ilgili vizyonu daha çok beğenilirse? DC film evreni her şeye rağmen Whedon'un bıraktığı yerden mi devam edecek? Ya da DC film evreni diye bir şey var mı? =D

oe93
Serdar_Berk
22 Mayıs 2020 07:13

DC filmi evreni var tam olarak ne olduğunu sanırım kimse bilmiyor.

Tüm bu sorular ve daha fazlasının cevabı yakında bir yazıyla açıklanacak :)


Parolamı Unuttum