Justice League: Snyder Cut'ın Herhangi Bir Devam Filmi Olmayacak

Tek seferlik bir iş

Justice League filminin uzun zamandır merakla beklenen Snyder Cut versiyonunun 2021 yılında HBO Max üzerinden yayınlanacağı açıklandı. Ancak sadece bu haber bile tüm hayranları tatmin etmeye yetmedi, ortada evrenin bu versiyondan sonra yeniden şekilleneceği yönünde söylentiler yer alıyordu. Ancak işler bu şekilde ilerlemeyecek. Snyder Cut, tek seferlik bir iş olacak ve Zack Snyder'ın hikayesine son noktayı koyacak.

The Wrap'ın özel haberine göre Zack Snyder'ın kendi açısından asıl amacı anlattığı hikayeyi tamamlamak. Belki tam olarak planladığı gibi beş film olarak değil ama Snyder Evreni'ni bir şekilde izleyicilerine anlatmak. Snyder Cut'ın ardından herhangi bir devam filmi ya da yan film beklemeyin. Çünkü ne Man of Steel 2 gelecek ne de Ben Affleck, eski Batman rolüne geri dönecek. Snyder Cut'ın asıl amacı hikayeyi istediği gibi sona erdirebilmek.

Zaten ortada devam eden bir DCEU varken sadece HBO Max'te yayınlanacak bir filmle tüm sinematik evrenin kaderinin değişmesini beklemek büyük hayalperestlik olurdu. 2021 yılında Snyder Cut ile birlikte The Batman'in de vizyona gireceğini hatırlatmakta fayda var. Tüm bunlar yaşanırken her şeye yeniden başlamak pek mantıklı değil. O yüzden artık Snyder Cut'ı bekleyip aslında Zack Snyder'ın neler planladığını izleyeceğiz, sonrasında DCEU kaldığı yerden devam edecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum