Kan, Ter, Çamur ve Cennet Bahçeleri: Tomb Raider'dan Muhteşem Videolar

Geri sayım başladı.  

14 Eylül 2018'de PC, PlayStation 4 ve XBox One için yayınlanacağı resmi olarak duyurulan Shadow of the Tomb Raider için birçok video paylaşıldı. Tomb Raider'ın resmi YouTube sayfasında paylaşılan videolar, oyundaki dövüş mekanikleri ve atmosfer hakkında bizlere birçok ipucu veriyor.

Göz doyuran grafikleriyle oyuncuları zorlu bir dünyaya sürükleyecek yapım, yukarıdaki videodan da görebileceğiniz üzere gerçek dünyayı aratmıyor.

Shadow of the Tomb Raider'ın İlk 15 Dakikasını 4K İzlemeye Ne Dersiniz?

Shadow of the Tomb Raider Resmi Olarak Duyuruldu

Şimdiden oyun hakkında ipuçları veren videolarda Lara Croft'la sinsi sinsi gizlenerek düşmanları silahsız etkisiz hale getirebileceğimizi ve Croft'un hiç olmadığı kadar güçlü olduğunu görüyoruz.

7 Ağustos'ta paylaşılan başka bir videoda ise Lara'nın maceraya atılacağı mekanları görebiliyoruz: Lara'nın keşfedeceği devasa ve bir o kadar da karmaşık mezarlar...

Maceralar yalnızca mezarlarda mı geçecek? Tabii ki hayır. Bir açık dünya oyunu olacak olan Shadow of the Tomb Raider, mağaraların dışında da oyunculara birçok yeni mekan keşfetme şansı tanıyacak: Göz alıcı grafiklerle birleşen şahane bir atmosferle karşı karşıyayız. Masmavi denizler ve balta girmemiş (biz öyle tahmin ediyoruz) ormanlar cennetten kopan bir parça gibi görünüyor.

Veee karşınızda son video... Uncharted'tan da aşina olduğumuz 'hoplamalı zıplamalı' mekaniklerle oyunculara dinlenmek yok. Sürekli oradan oraya kaçmanız, hoplamanız zıplamanız gerekiyor. Bu yüzden sırf yukardaki videoyu izlerken bile nefes nefese kalabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum