Karanlık Fantastik Strateji Oyunu Gord, Sahne Arkası Video Serisi Başlattı

The Witcher 3'ün eski yapımcısından

Eski The Witcher 3 yapımcısı Stan Just'ın kurduğu Covenant.dev ve Team17, karanlık fantastik strateji oyunu Gord için sahne arkası video serisine başladı. Bu videolarda oyunun orijini, tasarım fikirleri ve oynanış görüntüleri paylaşılacak.

İlk bölümün ismi The Birth of Gord, yani Gord'un Doğuşu. Bu videoda Gord'un yönetmeni ve Covenant.dev CEO'su Stan Just, oyuna nelerin ilham kaynağı olduğunu ve fikrin doğuşunu anlatıyor.

Şimdiden diğer bölümlerin de isimleri ve temaları belli olmuş:

Bölüm 2 - Visual Design

Bölüm 3 - The Chronicle

Bölüm 4 - The Villagers

Bölüm 5 - Enter the Gord

Slav mitlerinden esinlenen Gord'da kralın vekilharcı rolüne bürünerek hükümdarın yaban diyarları fethetme emrine amade olacak ve Rimworld ve Frostpunk gibi yerleşke inşasına ve o yerleşkenin sakinlerinin hayatlarına odaklanıyor olacağız. Vahşi doğanın orta yerinde kalakaldığımız Gord dünyasında, inşa işlerini belirli bir alan içerisinde yapmamız gerekecek ve bu alanın dışı, karakterlerimizin esas maceralarını yaşadıkları alan olacak. Yerleşkemizi geliştirip güçlendirirken, dışına yolladığımız insancıklarımızın bakıcılığına da yapmamız gerekecek ve sadece fiziksel değil aynı zamanda zihinsel refahlarından da sorumlu olacağız.

Oyunu dilerseniz Steam istek listenize ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum