Keanu Reeves ve Chad Stahelski Daha Fazla John Wick Filmi İstiyor

Buna kimse hayır diyemez.

John Wick serisinin daha 3. filmi çıkmadan, yeni filmlerin hazırlıklarına başlanıyor. Serinin yönetmeni Chad Stahelski, karakterden de filmden de oldukça ümitli. Tabii serinin bu kadar kaliteli ilerlemesinde başrol Keanu Reeves'in de payı yadsınamaz. Bakalım bu ikilinin elinden daha fazla John Wick filmi izleyebilecek miyiz?

Entertainment Weekly'e konuşan yönetmen Chad Stahelski, "Bu filmleri yapmaktan büyük keyif alıyorum çünkü işin içerisinde herhangi bir limit yok. Kendi mitolojimizi yarattık. Ayrıca bizi verdiğimiz her kararda destekleyen, bize filmleri yapmak için bütçeyi sağlayan bir stüdyomuz var. Keanu ve benim gelecek için planlarımız var. Kariyerimin sonuna kadar bu set ortamında yaşayabilirim. Eğer insanlar bu serinin devam istiyorsa, sanıyorum ki bunu yapabiliriz. Fakat biliyorsunuz ki, eğlence sektöründeyiz ve yarın ne olacağına sadece seyirci kitlesi karar verebilir." diyerek muhteşem set ortamının, muhteşem filmlere yol açtığını vurguladı.

John Wick evreninin bir diğer projesi de The Continental dizisi ve tüm bu yapılanma göz önüne alındığında uzun vadede daha fazla John Wick içeriği görme şansımız var. Umarım hepsi ilk 2 filmin kalitesinde olur, biz de aksiyona doyarız. John Wick: Chapter 3, 17 Mayıs 2019'da vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum