Keanu Reeves'in Motosiklet Firması, Cyberpunk 2077'ye Özel Modeller Üretti

"Nefes kesici" motosikletler...

Cyberpunk 2077 sunumunda sergilediği sempatik tavırlarla internetin sevgilisi haline gelen ünlü Hollywood yıldızı Keanu Reeves, oyun içerisinde de önemli bir rol oynayacak. Dün düzenlenen Night City Wire canlı yayınında araçları tanıtan CD Projekt Red, Keanu Reeves'in kurucusu olduğu Arch Motorcycle'ın katkıları ile hazırlanan motosikletin örtüsünü kaldırdı.

Reeves'in ciddi bir motosiklet tutkunu olduğu biliniyor. Bu sevgisini kendi motorlarını üreterek taçlandırmak isteyen ünlü yıldız, Gard Hollinger ile birlikte Arch Motorcycle'ı kurmuştu. Los Angeles tabanlı bu şirket özel üretim motosikletler üretmesi ile biliniyor. Cyberpunk 2077'nin içerisinde de Method 143 isimli özel bir motosiklet kullanılacak.

Tamamen alüminyum bir şasi kullanan araç, deri dokunuşlar ile süslenmiş durumda. 2343cc'lik V-twin motoru kullanan motosiklet yaklaşık 170 bg güç üretebiliyor. Normal halinde bile oldukça füturistik görünen motosikletin, Cyberpunk 2077'ye oldukça iyi uyum sağlayacağı kesin. Yine de gördüğünüz model direkt olarak oyunun içerisine aktarılmamış.

Cyberpunk 2077'nin dünyasına uygun şekilde yeniden tasarlanan model, Night City'yi gezmenin en iyi yollarından biri olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum