Kena: Bridge of Spirits Çıkışına Bir Ay Kala Ertelendi

Kena için bir süre daha bekleyeceğiz

Kena: Bridge of Spirits bu yılın beklenen oyunlarından bir tanesi. PC, PS4 ve PS5 için çıkacak olan oyunun çıkış tarihi çok uzun zamandır 24 Ağustos olarak biliniyordu yani çıkışına bir aydan kısa bir süre kalmıştı.

Ancak geliştirici ekipten gelen son dakika haberi, oyunu bu çıkış tarihine yetiştiremedikleri, oyunu yayınlamadan önce daha fazla cilalama yapmak istediklerini gösteriyor.

"Oyunu tüm platformlarda daha da hazır hale getirebilmek için Kena'nın çıkışını 21 Eylül'e ertelemek gibi zor bir karar vermiş durumdayız. Ekibimiz oldukça sıkı çalışıyor ve en iyi deneyimi sunabilmek için ekstra sürenin hayati önem taşıdığına karar verdik. Bir çoğunuzun oyunu oynamak için sabırsızlandığınızın farkındayız, ekibimiz size Kena'nın en iyi versiyonunu sunmak için çalışırken sabrınızdan ötürü müteşekkiriz. İnanılmaz desteğiniz için teşekkürler!"

Genç Spirit Guide Kena rolünde oynayacağımız Kena: Bridge of Spirits hızlı savaşları keşif ögeleriyle birleştiren, hikâye odaklı bir aksiyon macera oyunu. Rot olarak adlandırılan büyüleyici ruh arkadaşlarından oluşan bir ekip kuracak, bu ekibi büyüterek onların yeteneklerini geliştirecek ve çevreyi istediğimiz gibi yöneteceğiz. Oyun PC'de sınırlı süre için Epic Games Store'a özel olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum