Kena: Bridge of Spirits’in PS4 Versiyonunda Oyun Çökerten Bir Hata Var

“Taro Mask” sorunu

Kena: Bridge of Spirits, sonunda oyun severlerle buluştu; buluştu buluşmasına da en azından bir kısım oyuncu için ciddi bir sıkıntı söz konusu anlaşıldığı kadarıyla.

Bazı oyuncular, Taro Mask kullandıklarında oyunda ilerlemelerine engel olan bir bug ile karşılaşmışlar. Henüz PS5 versiyonu için böyle bir sorun gündeme gelmediği için oyunun PS4 versiyonuna has bir sorun olduğu düşünülüyor.

Bu maskeyi takmak, oyunun ana hikayesinde ilerleyebilmek için zorunlu. PS4 oyuncuları, maskeyi Kena’nın suratından çıkarmak istediklerinde bunu yapamadıklarını, bu nedenle kameranın birinci şahıs görüş açısında takılı kaldığını ve bunun da oyunu oynanamaz hale getirdiğini görmüşler.

Sorunu aşmak için oyun kaydınızı bir kez daha yükleyip devam etmeniz gerekiyor. Ama tabii yeniden Taro Mask kullanmak gereken bir yere gelindiğinde yine aynı sorunun çıkması ihtimali var.

Bu sorun pek çok kullanıcı tarafından dile getirilmiş durumda. Dolayısıyla, Ember Lab bu konuda bir şeyler yapıyor olsa gerek. Ne zaman çözülür bilemiyorum, ama PS4 sahipleri için can sıkıcı olduğu açık. Umarım yama konusunda fazla gecikmezler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum