Kenobi Dizisinde Anakin Skywalker'ı Görebiliriz

Hayden Christensen geri mi dönüyor?!

Disney+'ya geleceği duyurulan Obi-Wan Kenobi dizisi çok uzun zamandır hayranlar tarafından bekleniyor. Aslında ilk başta Kenobi hikayesini film olarak görecektik ancak Han Solo filminin başarısızlığı Disney'i yan seri Star Wars filmlerini iptal etmeye yöneltti. Tabii yeni yayın servisi Disney+ için Star Wars içerikleri devam edecek. The Mandalorian ile büyük çıkış yakalayan servis, Rogue One öncesini konu alacak dizisi ve Kenobi ile yoluna devam edecek.

Obi-Wan Kenobi dizisi birkaç kez ertelense de yoluna sağlam bir şekilde devam ediyor. Diziyle ilgili son dönemde gelen haberler ise epey ilgi çekici. Çeşitli kaynaklardan gelen bilgilere göre dizide Hayden Christensen'i prequel üçlemedeki rolü olan Anakin Skywalker olarak yeniden görebiliriz. Hatta Hayden'in dizideki rolü bir cameo şeklinde değil, düzenli bir rol olarak olacakmış. Özellikle Clone Wars ile birlikte Kenobi'nin hayatındaki önemi daha da artan Anakin'in dizide yer alması epey heyecan verici olacaktır.

Aslında Kenobi dizisinin geçtiği dönemde Anakin Skywalker, Darth Vader olarak yer alıyor. Ancak dizide özellikle Obi-Wan'ın geçmişe dönük sahnelerinde Anakin'i görmemiz oldukça olası. Bu rolü canlandırmak için de en makul aday Hayden Christensen gibi gözüküyor. Ewan McGregor ile yeniden bir araya gelecek olan deneyimli aktörün bu kez hayranları mutlu edip, edemeyeceği ise büyük bir merak konusu.
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum