King Arthur: Knight's Tale'in Erken Erişimi Ay Sonuna Ertelendi

Şovalyelere kavuşmamız gecikecek

Genel anlamda zayıf geçecek olan Ocak ayının merakla beklenen oyunlarından biri de NeocoreGames'in geliştirmekte olduğu King Arthur: Knight's Tale'di. Oyunun 12 Ocak'ta, yani bugün erken erişime girmesi gerekiyordu ama geliştirici stüdyo son anda bir açıklama yaparak erken erişim tarihini iki hafta ertelediklerini duyurdu.

"Düzeltmemiz gereken bazı kısımlar var, bu yüzden oyunun Erken Erişim tarihini birkaç gün ertelemeye karar verdik. Her ne kadar Erken Erişim sürecinin zaten bu tür şeyleri oyun çıkmadan önce düzeltmek amacıyla yapıldığını biliyor olsak da Avalon'daki maceranıza başlamadan önce oyunun yeterince cilalanmış ve hatalarının giderilmiş olmasını istiyoruz, bunun için de azıcık daha süreye ihtiyacımız var" diyor Neocore.

Buna göre oyunun yeni Erken Erişim tarihi 26 Ocak olarak belirlendi.

Kral Arthur ve yuvarlak masa şovalyeleri mitolojisini konu alan oyun, bir sıra tabanlı taktik rol yapma oyunu. King Arthur: Knight's Tale bu bilindik hikayeyi, geleneksel şovalye öykülerine kendi dokunuşunu yaparak, karanlık fantastik unsurlarla harmanlayarak anlatacak.

YORUMLAR
allalla
12 Ocak 2021 13:14

tüh. çıksaydı güzel olurdu bugün. iki hafta daha bekleriz ne olacak!

 

Decypher
allalla
12 Ocak 2021 15:28

İki haftayla sınırlı kalsa iyi tabii, umarım alışkanlık haline dönüştürmezler.


Parolamı Unuttum