Kingdoms of Amalur'a Remaster Versiyon Geliyor!

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

2012 tarihli aksiyon rol yapma oyunu Kingdoms of Amalur sürpriz biçimde remastered versiyonuna kavuşuyor! Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning ismindeki bu oyun Microsoft Store'daki bilgilere göre 11 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak.

Microsoft Store sayfasında "Hit rol yapma oyunu geri dönüyor. Çok satan yazar R.A. Salvatore, Spawn'ın yaratıcısı Todd McFarlane ve Elder Scrolls IV: Oblivion'ın baş tasarımcısı Ken Rolston'un ellerinden Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning geliyor" deniyor.

Gerçekten de oyunun yaratıcı kadrosu bir tür yıldızlar geçidi. Çizimlerini McFarlane ve Tim Coman, yazımını dünyanın en ünlü fantastik roman yazarlarından R.A. Salvatore (Drizzt Do'Urden'in yaratıcısıdır kendisi), müziklerini ise Rare'deki işleriyle çok sayıda ödül adaylığı bulunan Grant Kirkhope hazırlamış.

y340m6.jpgy3476p.jpg

Ortada bir fragman olmadığı için grafik geliştirmelerinin ne düzeyde olduğunu sadece ekran görüntülerine bakarak anlamaya çalışıyoruz, ancak bu yeni versiyonda orijinal oyunun tüm DLC'leri de yer alacak.

Oyun henüz Steam'e eklenmedi, Kingdoms of Amalur sahiplerine bir güzellik yapacaklar mı, bunu da Steam sayfası açıldığında görebileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum