Knockout City, 4 Günde 2 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Meğer yakar top oynamayı özleyen ne çok kişi varmış :)

Electronic Arts, geçtiğimiz günlerde yakar top temalı çevrimiçi rekabetçi oyunu Knockout City’yi oyun severlerle buluşturdu. Belki oyunun ücretsiz denenebiliyor olmasının da katkısıyla kısa sürede çok sayıda oyuncunun deneme fırsatı oldu. Görülen o ki bu sayı milyonları geride bırakıyor.

Oyunun twitter hesabından yapılan paylaşımda, Knockout City nüfusunun 2 milyonu aştığı belirtiliyor :) Oyunun ücretsiz olarak denenebileceği hatırlatılırken, çapraz platform desteğinden ve oyundaki ilerlemenizi farklı platformlar arasında taşıyabileceğinizden bahsediliyor, ücretsiz deneme için kısa bir süre kaldığı da hatırlatılıyor.

Aslında bu konuda bir karar değişikliğine gidilmesi ve bu oyunun F2P olması gerektiği yönünde görüşler de mevcut. Apex Legends bu konuda güzel bir örnek teşkil edebilir. Ama EA’in bu konudaki yaklaşımının kısa vadede değişmesini beklemek de çok makul gözükmüyor.

Yine de elimizde bir alternatif var, EA Play. Özellikle Game Pass aboneleri için Knockout Ciry’yi oynamak için ekstra bir ödeme yapmaya ihtiyaç olmaması güzel bir şey tabii. Bunun dışında, oyunun ücretli hale gelmesiyle birlikte oyuncu sayılarında nasıl bir değişiklik olacak, önümüzdeki haftadan itibaren göreceğiz artık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum