Komşumuzu Dikizlediğimiz Hello Neighbor’dan 3 Yeni Video

Böyle komşu düşman başına

Dynamic Pixels’in geçen eylül ayında duyurduğu ve ilk videolarından itibaren oyuncuların büyük ilgisine mazhar olan Hello Neighbor için üç yeni video yayınlandı.

Bodrumunda gizemli bir şey saklayan ve evini psikopatça bir özenle koruyan komşumuzun evine sızmaya çalıştığımız oyun, yapay zekânın başına bir sürü dert açıp dikkatini başka tarafa çekmek ve odalarda karşımıza çıkan fizik bulmacalarını çözmek üzerine kurulu. Ama siz böyle kuru kuru anlattığıma bakmayın, izlemesi bayağı eğlenceli ve gerilimli. Her videosunda illaki sıçratıyor adamı…

Yayınlanan videolardan ilki oyunun eğitim bölümü tadındaki ilk dakikalarını gösteriyor bize. Evimize yeni taşınmış, eşyalarımızı yerleştirmeye çalışırken bir taraftan da mekanikleri öğreniyoruz.

İkinci video havai fişeklerin nasıl kullanılabileceğini gösteriyor. Bir de sinir bir kuş… Sussana evladım!

Üçüncü ve son video ise herkesin çok merak ettiği konuya az da olsa ışık tutuyor: Bodrumda ne var? İşin büyüsünün bozulmasını istemiyorsanız bunu es geçebilirsiniz. O değil de, anahtar deliğinden bakabilme işini çok sevdim.

Tüm videoların oyunun alfa aşamasında çekildiğini de belirteyim. Yani bu gördüklerinize animasyonlar vs gibi pek çok şey eklenecek. Bazı şeylerse tamamen kaldırılacak belki…

Hello Neighbor şu anda Alfa-2 aşamasında. Dilerseniz buradan kaıt yaptırıp oyunu test edenlere katılabilirsiniz. Eğer kaçırdıysanız 10 dakikalık, montajsız oynanış videosunu da şu haberimizden izlemeniz mümkün.

Eğitim Bölümü:

Havai Fişek:

Bodrumda Ne Var? (Spoiler):

YORUMLAR
Parolamı Unuttum