Konami Ünlü Alman Kulübü Bayern Münih İle Partnerliğini Uzattı

Bavyera ekibi çok yıllı bir uzatma imzaladı

Konami bugün FC Bayern München ile ortaklıklarını uzattıklarını açıkladı. Bu el sıkışma, Temmuz 2019'dan bu yana devam eden iş birliğini uzun vadeli ortaklığa çeviren bir anlaşma niteliğinde.

Partnerlik, KONAMI'nin futbol simülasyon serisi eFootball'da kulüp özelliğini kapsarken Almanya'nın en başarılı kulübü ile dünyanın en ikonik oyun markalarından biri arasındaki heyecan verici ortaklığı da simgeliyor.

Kulübün tam kadro dijital sahalarda yerini aldığı ve FC Bayern'in evi olan Allianz Arena'nın bulunduğu tek futbol video oyunu olan eFootball™, FC Bayern hayranları için sanal dünyadaki ayrıntılı ve derinlemesine bir kulüp deneyimi sunuyor. Kulübün bu sezondaki eFootball™ Championship Pro karşılaşmalarını ikincilikle bitirdiğini belirtelim.

Konami Digital Entertainment B.V.'nin Avrupa Başkanı Naoki Morita, "FC Bayern ile ortaklığımızın daha kapsamlı bir hale gelmesinden mutluluk duyuyoruz. Avrupa'nın seçkin futbol kulüplerinden biriyle partner olmak KONAMI'ye ve kulübe birçok fırsat sunuyor. Birden fazla şampiyonluk kazandıkları ve Avrupa şampiyonu oldukları bir dönemde kendileriyle partner olmak harikaydı ve önümüzdeki yıllarda FC Bayern ile hem onların hem de bizim taraftarlarımız için ilgi çekici ve heyecan verici etkinlikler düzenlemeye devam etmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

FC Bayern Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Andreas Jung ise şunları söyledi: “KONAMI ile partner olmak bizim için büyük önem taşıyor çünkü bu pazar büyüyor ve özellikle genç hayranlar arasında son derece popüler. Futbolu seviyoruz ve bu iş birliği, oyunu dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımızla sanal olarak oynamak ve herkesi bu şekilde birbirine bağlamak için bize ideal bir fırsat sunuyor. KONAMI 'küçük dalga' olarak tercüme edilir- bizse ortaklığımızın ilk yıllarından beri birlikte büyük bir dalga yaratmayı başardık. Bu dalgada sörf yapmaya devam etmek istiyor, geleceğe umutla bakıyoruz.”

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum