Korku Oyunu Home’un Geliştiricisinden Yeni Oyun Geliyor: Worse Than Death

Ölümden Beter Yazgılar...

Alone With You ve Home adlı oyunların geliştiricisi Benjamin Rivers Inc. yeni bir oyun ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. PS4, Switch, PC, iOS platformlarına çıkacak olan Worse Than Death, bir gerilim / korku oyunu.

Worse Than Death, işlerin oldukça ters gittiği bir lise buluşmasını konu ediniyor. Başkarakterimiz Holly'nin ve diğer kasaba sakinlerinin pek çok sırrı bulunuyormuş. Bu sırları çözebilecek miyiz bakalım.

Tanıtım videosundan da görüldüğü üzere oyunda "pixelart" grafik tarzını animasyon ile birleştirme yoluna gidilmiş. Karakterimiz gizemli varlıklardan kaçmak, bulmacaları çözmek ve eski lise arkadaşlarıyla yüzleşmek durumunda kalacak. Oyun esnasında ekranın alt bölümünde yer alan ve karakterimiz ses çıkardıkça yükselen sayaçtan, bir yaratık ile karşılaşma ihtimalimizi takip edebileceğiz. Bu sayaç dolduğunda, Holly saklanacak. Oyuncuları adım adım korkuya hazırlayan diğer oyunlardan farklı olarak Worse Than Death'in, başlangıcından itibaren gerilimi yaşatması hedefleniyormuş.

Oyunda yer alan bütün çizimler -karakterler, arasahneler ve bulmacalar- iPad Pro'da yapılmış. PS4 oyuncuları; Holly'nin kalp atışını ve düşmanın yakınlaşmasını dualshock mikrofonu, ışığı ve titreşimiyle yakından hissedeceklermiş yapımcıların aktardığına göre. Oyunda Kanadalı rock'n roll gruplarından The Secrets'ın 2 parçasına yer verilecekmiş -ki bu parçalardan birisini, yukarıda paylaştığımız videoda da işitmiş olduk.

Yapımcı stüdyo Benjamin Rivers Inc. sadece 5 kişiden oluşuyor. Önceki oyunları Home ve Alone With You olumlu tepkiler almış oyunlar. Benzer bir performansı bu oyunda da gösterebilecekler mi bakalım. Worse Than Death, 21 Mayıs'ta PC, Switch, PS4 ve iOS platformlarına çıkacak. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum