Korku Oyunu Remothered: Broken Porcelain, Ekim Ayına Ertelendi

Ertelemesiz gün geçmez oldu

Psikolojik korku oyunu Remothered: Tormented Fathers'ın devam oyunu Remothered: Broken Porcelain her şey yolunda gitseydi 25 Ağustos'ta karşımızda olacaktı. Oyunun yayıncısı Modus Games, henüz Haziran ayında bu tarihi açıklamıştı ama şimdi de çıkış tarihinin 20 Ekim'e ertelendiğini duyurdular.

Eğer oyunun çıkışı çok önceden duyurulsa tarihte sapma yaşanması anlaşılabilirdi ama şunun şurasında zaten tarihi duyuralı 1 ay bile olmadan ertelemeye gidilmiş olması işin pek de ciddiyetinin kalmadığını gösteriyor bence.

Ertelemeye dair net bir sebep göstermiyor Modus. Luke Croft imzasıyla yayınlanan açıklamada "bunu detaylıca tartıştıktan sonra Darril Arts ve Stormind Games ile birlikte oyunun çıkışını erteleme kararı aldık. Remother hikayesinin yeni bölümüne sizleri davet etmek için çok heyecanlıyız, ama hak ettiğiniz deneyimi sunmak bizim için çok önemli. Dünyanın içinde bulunduğu durum yüzünden uzayan süreçlere ayak uydurmak ve oyunu cilalamak için daha fazla süreye sahip olmak tam olarak bunu yapmamızı sağlayacak" denmiş.

Oyunun oynanış fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum