Krafton'un The Sims Benzeri Oyunundan İlk Görüntüler Geldi

Rekabet kızışacak mı?

Uzun süredir kendi türünün zirvesinde bulunan The Sims, ciddi bir rekabete girmeye hazırlanıyor. PUBG'nin dağıtıcısı olan Krafton, klasikleşmiş serinin rakibi olacak oyununu resmen gösterdi. "inZOI" ismi ile piyasaya sürülecek oyunun tüm detayları bir hayli ilgi çekici.

Busan'da düzenlenen G-STAR 2023 etkinliğinde ilk demosu gösterilen inZOI, inanılmaz gerçekçi görünen grafikleri ile direkt olarak dikkat çekiyor. Video içerisinde karakterlerin "durumlarını" gösteren bir ekran olduğunu da görüyoruz. Tüm karakterler (her seferinde Sim'ler diyesim geliyor) farklı etkinlikler yaparak durumlarını iyileştirebiliyor.

Videonun ilerleyen bölümlerinde karakter yaratma ekranının da epey detaylı olduğunu görebiliyoruz. Buna ek olarak karakterlerin birbirleri ile etkileşimleri de dikkat çekici. Hatta iki karakterin birbirine girdiğini, yumruklaştığını falan bile görebiliyoruz. Tam bir Türkiye simülatörü.

Ayrıca oyun içerisinde kendi evimizi de inşa edebileceğiz.

Maalesef şimdilik oyunun çıkış yapacağı platformlar açıklanmadı. Fakat inZOI'nin 2024 yılında geleceğini biliyoruz. Sizce The Sims'e rakip olabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum