Kült Suikastçi Oyunu Killer7 Sonunda PC'ye Geldi

Yedi katiller bölgesi

Killer7, altıncı nesil konsolların en iyi oyunlarından biriydi. 2005 yılında GameCube ve PS2 için yayınlanmıştı ve altında Shinji Mikami (Resident Evil, The Evil Within) ve Suda 51 (No More Heroes, Lolipop Chainsaw) gibi isimlerin imzası bulunuyordu. İşte bu kült oyun Steam'de yayımlandı ve artık PC oyuncuları da bu muhteşem deneyimi yaşayabilecekler.

Killer7 ismindeki elit bir suikast ekibinin hikayesini anlatan oyunda Birleşik Devletler hükümeti adına insanları ortadan kaldıran bir ekibi oynuyoruz. Bu ekip aslında tek bir kişinin, yani Harman Smith'in yedi farklı kişiliğinden oluşuyor. Görevlerimiz sırasında örgütün geçmişini ve sırlarını öğrendiğimizde ise işin rengi değişiyor.

Oyunun HD görselleri gerçekten de harika görünüyor, cel-shade tarzı yüksek çözünürlüğe çok iyi gitmiş. PC versiyonu ayrıca 60 fps ve 16:9 ekran oranını da destekliyor. Hatta dilerseniz oyunun dijital çizim kitabını ve yenilenen soundtrackini de ayrı olarak alabiliyorsunuz.

Açıkçası oyunun fiyatının da süper olduğunu söylemeliyim. Normalde 20$ olan oyun bizde 32 liraya sunulmuş, hatta şu an %10 indirimli olduğundan 28.8 liraya geliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum