Advertisement

L.A. Noire Üç Konsola Birden ve VR'a Geliyor

Cole Phelps yeni konsollar için geri dönüyor

Rockstar Games, ilk olarak 2011 senesinde PC, PS3 ve Xbox 360 için yayımlanan dedektiflik oyunu L.A. Noire'in yenilenmiş versiyonunun Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One'a geleceğini duyurdu.

Bu üç yeni konsol sürümünün yanı sıra, geliştirme ekibi oyunun HTC Vive için çıkacak sanal gerçeklik sürümünün üzerinde de çalışıyor; L.A. Noire: The VR Case Files olarak adlandırılan bu sürümde orijinal oyundan 7 dava bulunacak.

Rockstar'ın yaptığı duyuruya bakılırsa, PlayStation 4 ve Xbox One için gelecek L.A. Noire, geliştirilmiş aydınlatma ve bulutlar, yeni sinematik kamera açıları, yüksek çözünürlüklü dokular ve daha fazlasını içeren daha geniş görsel doğruluk ve gerçeklik için çeşitli teknik geliştirmelerle birlikte orijinal oyunu ve ek olarak indirilebilen tüm içeriği sunacak. Böylece oyunu PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için doğal olarak 1080p'de ve PlayStation 4 Pro ve Xbox One X için de 4K'da oynayabileceğiz.

Oyunun Switch versiyonu için grafik iyileştirmelerinden bahsedilmiyor, ancak oyunun Joy-Con moduyla birlikte daha birçok Switch özelliğini, yeni geniş ve omuz üstü kamera açılarını ve portatif dedektif çalışmaları için dokunmatik ekran kontrollerini kullanacağı belirtiliyor.

la-noire-gif

1940'ların Los Angeles'ında geçen L.A. Noire, gerçek dünyadaki suçlardan esinlenerek ortaya konulmuş bir dizi davayı araştıran dedektif Cole Phelps'in hikayesini anlatıyor.

PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkacak L.A Noire, 14 Kasım'da piyasaya sürülecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum