LA Noire'ın Geliştiricisi Yeni Bir LA Noire Oyunu Üzerinde Çalıştıkları İddiasını Yalanladı

Siz çalışmıyorsanız kim çalışacak?

"Ne münasebet efendim, yeni bir LA Noire oyunu üzerinde falan çalışmıyoruz. Kim çıkarıyor bu iddiaları?". İşte LA Noire'ın geliştiricisi Team Bondi'nin kurucusu Brendan McNamara'nın yeni stüdyosu Video Games Deluxe'ün yeni LA Noire söylentilerine karşı verdiği cevap aşağı yukarı böyle.

Geçen gün besteci ve yapımcı Freyja Garbett Instagram hesabından DEV bir projede çalıştığını, LA Noire'ın yaratıcılarının yeni video oyunu için müzik yazdığını paylaştı.

"LA Noire'ın yaratıcılarından Sowden House geliyor, akıl sağlığınızı sorgulamanıza neden olacak, 1940'ların LA'inde geçen psikolojik bir gerilim. Bir video oyunu için yazacağım aklıma gelmezdi ama fırsat için minnettarım" dedi Garbett, sonra da ortalık alev alınca yazdığı mesajları sildi.

Video Games Deluxe söylentiler hız kazanınca bir açıklama yayınlayarak yeni bir LA Noire oyunu geliştirmediklerini söyledi.

"Özel olarak Rockstar için projeler üzerinde çalışıyoruz. Freyja Garbett'ten projeler arasında birkaç yıl önce üzerinde çalıştığımız bir VR projesi için müzik istemiştik. Bu proje LA Noire'dan kırpılan bir dava üzerineydi ve oyundan çok bir teknoloji demosuydu. Bu proje gün yüzü görür mü onu henüz bilmiyoruz ama yerel bir besteciyi desteklemek için en azından müzikleri bitirmeye karar vermiştik."

Kısacası eğer bu proje günün birinde oyuna dönecek olursa bir VR oyunu olacak. Zaten Video Games Deluxe daha önce de L.A. Noire: The VR Case Files'ı geliştirmişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum