Larian, Baldur’s Gate 3’ün Erken Erişime Çıkışını Erteledi

Yeni tarih 18 Ağustos’ta ilan edilecek

Baldur’s Gate serisi pek çok oyuncunun nazarında ayrı bir yere sahiptir; klasik tarzda RYO denildiğinde ilk akla gelen serilerden birisi olduğunu söylemek mümkün. Son yıllarda klasik tarzda RYO denilince akla gelen stüdyolardan birisi de Larian. Dolayısıyla bu ikilinin bir araya geldiği Baldur’s Gate 3 de merakla beklediğimiz bir oyun haline geliyor. Özellikle gösterilen fragmanlar ve oynanış videolarıyla da bu merak körüklenmiş durumda. Ancak bekleyişimiz bir miktar daha sürecek.

Larian’ın dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, oyunun Ağustos ayı içerisinde erken erişime sunulamayacağını öğrendik. Ama Larian, bu sürecin çok yakın olduğunu da özellikle belirtmiş. Paylaşılan bir başka detay ise, 18 Ağustos’ta Geoff Keighley ile gerçekleştirilecek Panel From Hell’de verilecek önemli bilgilerin yanında yeni çıkış tarihinin de ilan edileceği şeklinde.

Dolayısıyla, takvimlerimize 18 Ağustos’u kaydettik, merakla bekliyoruz. Bakalım verilecek o büyük bilgiler nelermiş ve BG 3 ile buluşmamız ne zamanmış, takipteyiz.

YORUMLAR
allalla
5 Ağustos 2020 11:59

Oynanış videolarında oldukça güzel görünüyordu. En azından erken erişime gelse de deneyimlesek.

Parolamı Unuttum