Larian, Divinity: Fallen Order'ın Askıya Alındığını Duyurdu

Geleceği tamamen belirsiz

Larian Studios bildiğiniz gibi bu yılın Mart ayında sürpriz bir duyuru yapmış ve bir sıra tabanlı taktik strateji oyunu Divinity: Fallen Heroes'u duyurmuştu. Bu oyunda Divinity: Original Sin 2’nin sonrasına gidecek ve The Lady Vengeance’ın ordularını yöneterek yeni bir tehdide karşı savaşacaktık.

Ancak bugün yine aynı ölçüde sürpriz bir duyuru geldi ve Divinity: Fallen Order'ın geliştirilmesinin askıya aldığı açıklandı. Oyun üzerinde Larian ve Logic Artists birlikte çalışıyorlardı ve duyureusu yapılmadan önce de oyun zaten bir seneyi aşkın süredir geliştirilmekteydi.

> Divinity: Fallen Heroes Duyuruldu!

Bu yılın Kasım ayında çıkması planlanan oyun için daha fazla geliştirme süresine ve kaynağa ihtiyaç olduğu fark edilmiş, ama ertelemek yerine askıya alınması da ilginç olmuş.

Larian, Baldur's Gate 3 üzerinde çalışmaya devam edecek, Logic Artists ise kendi Expeditions oyunlarına odaklanacak. Larian'ın mesajından Logic Artists'in kendi oyunlarına öncelik vermeyi istediği, bu yüzden de Fallen Heroes'un ikinci plana atıldığı anlamı çıkıyor.

Larian Studios oyunun er ya da geç çıkacağını söylüyor ama ortada artık belli bir tarih yok. Açıklamanın tamamına şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum