Las Vegas Saldırısı Sebebiyle Punisher'ı New York Comic Con'da Göremeyeceğiz

Netflix ve Marvel bu panelde diziyle ilgili açıklamalarda bulunacaktı.

 Marvel ve Netflix'in birlikte hayata geçirdiği The Punisher projesi New York Comic Con'da yer almaktan vazgeçti. Belki bilmeyenleriniz vardı diye buraya da yazalım tabii.Bundan sadece birkaç gün önce Las Vegas'ta Stephen Paddock isimli bir cani, 59 kişiyi vurarak öldürmüştü.

Eh, bir silah manyağı olan ve acımasız öldürüşleriyle bilinen The Punisher'ın bu olay üstüne bir eğlence panelinde görülmesi sıkıntı yaratabilir tabii. Biraz ekstrem bir önlem gibi dursa da Netflix ve Marvel cephelerinin neden böyle bir karar aldığını anlamak çok da güç değil. Yapılan açıklamada "Uzun bir düşünme aşamasından sonra Netflix ve Marvel, The Punisher'ın New York Comic Con'da yer almasının doğru olmayacağına karar vermiştir. Bu trajedinin kurbanları için üzgünüz ve yanlarındayız." ifadeleri yer aldı.

> Hızlı ve Öfkeli 9 Ertelendi

Etkinlikte The Punisher'a hayat veren Jon Bernthal da yer alacaktı ve panelin yaklaşık 90 dakika sürmesi bekleniyordu. Yine bu mevzubahis panelde dizinin ne zaman çıkacağı ve hikaye ile ilgili bazı detayların da açığa çıkacağı konuşuluyordu. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum