The Last Of Us'ın Multiplayer Modu Ortaya Çıktı

Oyunun çoklu oyunculu modu hakkında yeni bilgiler geldi.

Last Of Us'un bir de multiplayer modu olduğunu duymuşsunuzdur belki. Duymayanlarınız varsa da başlık ve spotumuz vasıtasıyla öğrendi zaten. Peki ya nasıl bir şey olacak bu mod?

Sony'nin özel davetiyle gösterimine katılan basının açıklamalarına göre Last Of Us'un iki modu olacak (Supply Raid ve Survivors). Modlarda, katılabileceğimiz iki adet grup bulunuyor: Hunters ve Fireflies. Bu gruplardan birini seçtiğimizde, o oyun bitene kadar değiştiremeyeceğiz. Amacımız, kendi klanımızı kurmak ve yaşatmaya çalışmak olacak. Tabi bunun için de farklı maçlar kazanmak, çeşitli görevleri yerine getirmek ve stok sağlamak gerekiyor. Her bir maç bir gün demek ve günün sonunda klanımızın ne durumda olduğunu görüyoruz.

Oyunda, Facebook vasıtasıyla klanımıza gerçek arkadaşlarımızı da ekleyebileceğiz. Bu arkadaşlarımızdan bizlere bildirimler gelecek; hatta kimi zaman, onlar hakkında önemli kararlar da almak durumunda kalacağız (kimin hayatta kalacağını kararlaştırmak gibi). İki çoklu oyunculu mod da temelde "team deathmatch" aslında. Supply Raid'de, takımın toplam 20 kere ölme hakkı var; survivors'ta ise, oyuncular öldükten sonra raund'un sonunu beklemek zorundalar.

Last Of Us14 Haziran'da dünya çapında, 20 Haziran'da ise Japonya'da piyasaya çıkacak. Meraklanmadan edemiyoruz, bakalım.

last-of-us-multi


The Last of Us Multiplayer Gameplayile AGBLeaks

YORUMLAR
Parolamı Unuttum