Lauren Cohan'in The Walking Dead Geleceği Netlik Kazandı

Tamam mı, devam mı?

The Walking Dead'in dokuzuncu sezonda yola devam edecek oyuncular noktasında sıkıntı yaşadığını bir süredir biliyoruz. Bu konuda ismi öne çıkan isim Lauren Cohan olmuştu. Şimdi onun Maggie ile yola devam edip etmeyeceği belli oldu.

Kısaca hatırlatmak gerekirse, The Walking Dead ekibinden oyuncuların sözleşmeleri bu sene son buldu. Bunun üzerine Andrew Lincoln ve Norman Reedus hızla anlaşmalarını yeniledi. Fakat Maggie Greene karakterini canlandıran Lauren Cohan'ın kazancından memnun olmadığı ve yeniden pazarlık sürecine başladığını öğrenmiştik. Bunun üstüne oyuncu gidip ABC'nin yeni dizisi Whiskey Cavalier'in başrolü olmak üzere imza atınca ayrılık kararının netleştiğini düşünmeye başlamıştık.

Uzun süren sessizlik sürecinin ardından Lauren Cohan, Entertainment Weekly'e konuştu. Genç oyuncu "Geri dönüyorum. Maggie ile ilgili anlatılacak daha çok fazla hikaye var." sözlerini sarf etti. Böylece Maggie'nin beklenmedik bir anda veda etmeyeceğini net bir şekilde anlamış olduk. The Walking Dead ekibi ve Lauren Cohan arasındaki görüşmelerin detaylarını bilmiyoruz fakat Maggie sevenler bu gelişmeye fazlasıyla memnun olacak gibi görünüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum