League of Legends: Wild Rift'in Çıkışında 70 Şampiyon Olacak

Sürüsüne bereket

League of Legends şampiyon sayısı bakımdan oldukça zengin bir oyun. Oyunda şu an son eklenen Viego ile birlikte 154 şampiyon bulunuyor. Gelen bilgilere göre League of Legends'ın mobil oyunu Wild Rift de oyuncuları şampiyon sayısı bakımından oldukça mutlu edecek.

Er ya da geç League of Legends'taki tüm şampiyonları Wild Rift'te göreceğiz ama Riot Games ilk etapta da oyunculara bolca seçenek sunmayı hedefliyor ve oyunun çıkışında kadronunu neredeyse yarısının Wild Rift'te olacağını söylüyor.

Apple'ın oyunun iPhone 12'lerdeki performansını gösterdiği sunum sırasında Riot, Wild Rift'in Mart ayında Kuzey Amerika'da yapacağı çıkışıyla birlikte yaklaşık 70 şampiyonunu oynanabilir olacağını söyledi. Şu anda oyunun beta versiyonunda 47 şampiyon bulunuyor, bu da kısa süre içerisinde oyuna bunun neredeyse yarısı kadar şampiyonun daha katılacağı anlamına geliyor.

Riot, Wild Rift'e çeşitli Yordle şampiyonlarını da eklemiş olsa da kadronun büyük çoğunluğunu eski ve popüler League of Legends şampiyonları oluşturuyor. En yeni yamayla oyuna Xayah ve Rakan eklenecek, Rammus ve Katarina da yolda.

League of Legends: Wild Rift'i siz de Google Play Store ve Apple AppStore üzerinden indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum