League of Legends Ve TFT'ye Gelecek Yenilikler Belli Oldu

Hızlı bir ay bizleri bekliyor

Riot Games, League of Legends'ın 10. yaşını bolca duyuru ile kutladı. Pek çok oyun tanıtımı ve içerik gösteren firma, bu süreç içerisinde League of Legends'a ve Teamfight Tactics'e gelecek yeniliklerden de bahsetti. 

Öncelikle ana yenilik olan platform değişiminden bahsedelim. League of Legends ve Teamfight Tactics artık mobil platformlar üzerinden oynanabilecek. TFT, çapraz platform desteği sunacak olsa da LoL'ün mobil kardeşi "Wild Rift" sadece mobil platformlar ve konsol üzerinde oynanabilecek.


League of Legends'a gelecek ana yeniliklerin başında yeni şampiyonumuz Senna bulunuyor. Lucian'ın eşi olan Senna, daha önce ufak bir teaser ile gösterilmişti. Şimdi ise uzun bir sinematik sayesinde karakterin görüntüsü ve yetenekleri hakkında yeni bilgilere erişmeyi başardık.

Lig'in ilk destek/taşıyıcı hibrit rolünü üstlenecek Senna'nın yapabileceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Fakat yapılan açıklamalara göre kendisi oyun içerisinde oldukça etkili bir karakter olacağa benziyor. Senna'nın 11 Kasım'da oyuna eklenmesi bekleniyor.

LoL'e gelecek bir diğer yenilik ise yine ejderler üzerinde olacak. Farklı elementleri temsil eden bu ejderhaları kesmek artık Vadi üzerinde de değişimlere sebep olacak. Henüz bu değişimlerin neler olacağı belli olmasa da aşağıdaki videodan baş yapımcılardan Jessica Nam'ın açıklamalarını dinleyebilirsiniz.

TFT'ye ise sezon başında değişen kompozisyonlar ve kahramanlar gelecek. Bu sayede oyunu sürekli olarak taze tutmak isteyen firma, her sezon değişiminde yeni şampiyonları ve komboları tanıtacak. Bununla birlikte yapımcı ekibin yeni kozmetik güncellemeler üzerinde çalıştığını da belirtelim.

Videoların tamamında Türkçe altyazı seçeneği bulunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum