League of Legends'ın Yeni Karakteri Aphelios İle Tanışın

Targon Dağı'ndan biri daha geliyor

League of Legends hikayesine yeni bir kahraman eklendi. Targon Dağı'nda yaşayan Lunari inancına mensup kişilerden olan Aphelios, kardeşi Alune'den güç alıyor.

Resmi web sitesinde Aphelios bir nişancı olarak sınıflandırılmış. Karakterin arkasındaki hikayede Diana ve Leona'nın ana hikayesinde gördüğümüz Solari ve Lunari savaşı yatıyor. Kardeşi Alune ile birlikte Lunari inancının ortasına doğan "İtikatın Silahı", kardeşinin ve kendisinin kaderin işaretini taşıdığını biliyordu.

Ay taşları ile bezenmiş bir silah kullandığı belirtilen Aphelios, Solari'lere karşı olan savaş için yıllar boyunca eğitim görecekti. Kendini geliştirmeye devam ettikçe "çok daha zorlu görevlere" gönderilen Aphelios, Alune'den ayrı kaldıkça Ay'a ve Lunari'ye olan inancını yitirmeye başlamıştı.

Aphelios'un hikayesinin son satırlarında Solari'ler ile yapılan epik bir savaştan kardeşi ile birlikte çıkmayı başardığı belirtiliyor. Fakat bu savaşın iki kardeş için de korkunç sonuçlar doğurduğu ifade edilmiş. Bununla birlikte oldukça ilgi çekici olan hikayeyi okumanızı öneriyorum.

Şu satır ise karakterimizin oynanış mekanikleri ile ilgili bir fikir verebilir gibi görünüyor: "... Aphelios'un suikastçı becerilerinin kapsamı ve etkisi Alune'nin büyüsüyle ona yaptığı, birlikte tamamladıkları görevlerle mükemmel hale gelen çeşit çeşit silahla arttı."

Kim bilir belki de yeni karakterimizin silahi "görev tamamladıkça" güçlenecek ve farklı bir hale bürünebilecektir. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum