League of Legends'ın Yeni Ormancısı: Lillia

Yeni ormancımıza merhaba deyin

League of Legends’ın yeni şampiyonu ortaya çıktı. Ionia'daki sihirli bir ağacın düşü olan Lillia; “utangaç, sakar ve mahcup” bir karaktere sahip olacak. Riot Games’in yayınladığı açıklamaya göre karakterimizin düşler ile arasında sağlam bir bağ bulunuyor. Öyle ki geliştiriciler kendisini “şimdiye kadar tasarladığımız en cesur şampiyon” olarak tanımlıyor.

Bir ağacın düşü olan ve “geyik” tasarımı ile dikkat çeken Lillia, ormancı rolünde bulunacak. Haliyle yetenek ağacı da bu role göre şekillendirilmiş.

Düş Dalı (Pasif): Lilia’nın yetenekleri, hedeflere Düş Tozu bulaştırarak onlara 3 saniye boyunca azami canlarının yüzde 5 kadarına eşdeğer büyü hasarı verir.

Çiçek Açtıran (Q): Lillia’nın yetenek isabetleri 5 saniyeliğine Hareket Hızı sağlar. Bu etki en fazla 5 defa birikebilir. (Pasif)

Lillia dalını çevirerek rakiplere büyü hasarı verir. Alanın dış kısmında yer alan rakipler fazladan gerçek hasar alır. (Aktif)

Dikkat Et! İik! (W): Lillia dalıyla yapacağı büyük vuruş için hazırlanır ve rakiplere büyü hasarı verir. Alanın merkezindeki rakipler ekstra hasar alır.

Dönertohum (E): Lillia büyü hasarı veren bir tohum fırlatır ve çarpan rakipleri yavaşlatır. Dönertohum düşmanı ıskalarsa bir şampiyona veya engele çarpana kadar devam eder.

Mışıl Mışıl (R): Lilia, Düş Tozu bulaşmış tüm rakipleri 1.5 saniyeliğine uyuşuk hale getirir. Daha sonra rakipler 2 saniye boyunca uyur. Hasar alarak uyanan rakipler uyandıklarında ekstra hasar alır.

Lillia’nın ne kadar verimli olabileceğini hep birlikte göreceğiz. Siz yeni kahramanımız hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum