Leap Motion Controller, Nerelerdesin?

Leap Motion'dan taze haberler var...

Hatırlar mısınız, bir alet vardı Leap adında. Hareket algılayıcılarda çığır niteliğindeydi, "Kinect'in pabucunu dama atıyor" diye başlık atıp haberini yapmıştık hatta. Bu arkadaş Mayıs ayında çıkacak, 79$'lık fiyat etiketiyle "Uf be" dedirtecek ama bizi bizden alacaktı.

Ne oldu? Mayıs geldi geçti, ortada hala Leap yok.

Ama en azından firma Leap Motion'dan gelişmeler var. Firma, sistemin web sitesindeki yapımcı portalına ürünün SDK'sını (Sistem geliştirme kiti) bu hafta içinde sunacak. Sistem daha beta seviyesinde ve ne yazık ki çok fazla destekleyen programı yok. Ama bunun sebebi hiç kimsenin yapmaması değilmiş.

İnsanlar adım adım teknolojiyle tanışıyorlar, orası doğru ama satılma gününe kadar projelerini saklı tutan bir çok ekip varmış. Bak sen şu mendeburlara.

Leap, alıcılarına bir terslik olmazsa 22 Temmuz'da yollanacak. O zamana kadar hem yazılan programların gün yüzüne çıkmasını, hem de bu açılan portalla birlikte yeni fikirlerin oluşturulmasını ümit ediyoruz. Yeni Kinect de PC yoluna girmişken, bir Azınlık Raporu yaptırtın artık. İçimiz bayıldı buralarda! 

Leap'in tanıtım filmi için buradan buyurun;

YORUMLAR
Parolamı Unuttum