Left 4 Dead 2 Ölmedi, Hatta Devasa Bir Güncellemeye Kavuşuyor

Oyunun en büyük güncellemelerinden biri

Left 4 Dead 2 çıkalı tam 11 yıl oluyor ama oyunun hayranlarının sayısı hala daha bir hayli fazla. İşte 2009 tarihli bu sevilen zombi katliamı oyunu 24 Eylül'de devasa bir güncellemeye kavuşacak!

The Last Stand ismindeki güncellemeyle oyuna 20'den fazla yeni survival haritası eklenecek. Survival oyun modunda oyuncular arka arkaya gelen zombi dalgalarına karşı hayatta kalmaya çalışıyorlar. Şu ana kadar oyunda yer alan toplam survival haritası sayısı 30'du, ama bu güncellemeyle neredeyse 11 yıldaki kadar harita daha oyuna eklenmiş olacak.

Yeni haritaların dışında da oyunda kapsamlı bir değişiklik gerçekleşecek bu güncellemeyle. Çoğu animasyon elden geçiriliyor ve oyuna daha önce kullanılmayan seslendirmeler de ekleniyor. Ayrıca kürek ve yaba gibi yeni yakın dövüş silahları da oyuna eklenen yenilikler arasında.

The Last Stand güncellemesi oyuna 30 da yeni başarım ve iki yeni mutasyon ekleyecek.

Bu güncellemenin en ilgi çekici tarafıysa 11 aylık bir süre içerisinde Valve ve Left 4 Dead camiasının 30 üyesinin işbirliğiyle hazırlanmış olması. Yani bunun gerçek bir tutku projesi olduğunu söylemek mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum