Left 4 Dead 3 Üç Yıl Sonra Tekrar Sızdırıldı

Yine yeni yeniden

“Neden üç yıl?” diye sorası geliyor insanın, değil mi? Valve’ın üçle olan bu takıntısı bir tesadüf mü, yoksa yanına “1’ini” de alarak oluşturduğu ünlü Türk deyişini bilen biri mi var aralarında diye merak etmiyor değilim.

Öhöm… Valve çalışanlarından Tristan Reidford geçen gün Destinations Workshop Tools için yayınladığı bir eğitim videosu sırasında Left 4 Dead 3’ü yanlışlıkla sızdırmış olabilir.

ValveTime adlı sitede yer alan ekran görüntüsüne baktığımızda sağ taraftaki sütunun en en en tepesinde left4dead3 adlı bir klasörü görüyoruz.

left-for-dead-3-001

Bu, oyunun ilk sızdırılışı değil elbette. Hatırlayabileceğiniz (ve başlıkta da belirttiğim) üzere bundan tam üç yıl önce Left 4 Dead 3 ismi Half-Life 3’le birlikte (ühü!) kulislerde dolaşmıştı bir kez daha.

İşin ilginç yanı ValveTime’ın ve PCGamer gibi diğer haber sitelerinin söz konusu ekran görüntüsünü paylaşmasının ardından Destinations Workshop sayfasındaki görselin hemen kaldırılıp yerine yenisinin eklenmesi.

left-for-dead-3-002

Bir diğer ilginç bilgi de Tristan Reidford’un Steam profiline baktığımızda son iki haftada 21 saat L4D 2 oynamış olması. Yani ya sahiden de üzerinde çalışıyorlar, ya da gelmiş geçmiş en büyük troll olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. Temiz duygularımızla oynamayın evladım, oyun oynatın!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum