Left Alive’ın Çıkış Videosu Yayınlandı, Bakalım Sevecek Misiniz?

Left Alive için son 1 hafta...

Square Enix'in yeni oyunu Left Alive'ın çıkışına artık 1 haftadan kısa bir süre kaldı. Bugüne kadar paylaşılan ekran görüntüleri ve videolar karışık yorumlar almış durumda. Özellikle son paylaşılan videolarla birlikte, oyunun grafiklerinin eski nesil grafikler olduğu yönünde eleştiriler ön plana çıkıyor. Öte yandan, projede yer alan önemli isimler nedeniyle oyuna dair bir beklenti de var.

Bu beklentileri karşılayıp karşılamayacağını yakında göreceğiz. Bunun öncesinde ise, Square Enix'in paylaştığı çıkış videosuna göz atmak isteyebilirsiniz:

Videoda ara sahneler ve oynanıştan kesitler sunulmuş, oyunun hikayesi ve oynanış mekanikleri hakkında genel bir izlenim edinmek mümkün.

Daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz üzere, Left Alive'ın en dikkat çekici yönü Yoji Shinkawa (Metal Gear Solid serisi) ve Toshifumi Nabeshima (Armored Core serisi) gibi önemli isimlerin de projede yer alıyor olması.

Left Alive 5 Mart'ta PC ve PS4 için çıkıyor. Bakalım oyuncuların beklentisini karşılayan bir yapım olabilecek mi. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum